Vill du jobba hos oss?

 

Ledig tjänst

Rehab Kusten söker leg sjukgymnast/fysioterapeut

Rehab Kusten är en mottagning inom Vårdval Rehab i VGR och har sin verksamhet i Ytterby, västra delen av Kungälvs kommun och drivs av Vårdcentralen Kusten, en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB.  Vårdcentralen har knappt 18 000 listade invånare. På Rehab Kusten arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser. Merparten av de som söker vård på vår mottagning har besvär från rörelseapparaten men även psykisk ohälsa förekommer. Arbetet bedrivs i huvudsak på vår mottagning där vi har såväl behandlingsrum som bra utrustad träningssal. Hembesök kan förekomma, vilket gör körkort till en fördel.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast inom öppenvård och som är trygg i din yrkesroll. Meriterande är utbildning inom OMT, Spinal approach och/eller liknande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga samt förmåga att arbeta med ett stort patientflöde. Det ställs krav på yrkeskompetens och självständighet då vi ofta är första vårdkontakt för våra patienter.

Vi arbetar i nybyggda lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt. Erfarenhet av träning på gym som behandling är meriterande.

Mottagningen är belägen på Stationsgatan 9B i Ytterby,  2 minuters gångväg från Ytterby tågstation där regelbundna avgångar tar dig till Göteborgs centralstation på 17 min.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: 100%

Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor kontakta:
Jonas Sand, Leg  Sjukgymnast
Tfn 0728-537506

Maila ansökan till: jonas.sand@ptj.se