vILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi söker leg sjukgymnast/fysioterapeut

Rehab Kusten söker nu fysioterapeut/sjukgymnast på 100% för ett graviditetsvikariat (1 år) med möjlighet till förlängning!

Information om arbetsplatsen

Rehab Kusten är en privat mottagning inom Vårdval Rehab i VGR. Vår verksamhet bedrivs tillsammans med Vårdcentralen Kusten i Ytterby, västra delen av Kungälvs kommun. Vårdcentralen har 18 000 listade invånare. På Rehab Kusten arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi arbetar i nybyggda lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt.

Mottagningen är belägen med 1-2 minuters gångväg från Ytterby station/busshållplats. Tåg från/till Göteborg tar ca 17 min.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen där vi har såväl behandlingsrum samt bra utrustad träningssal.

Vi bedriver flertalet gruppverksamheter och har ett nära teamarbete med flera andra professioner på närliggande vårdcentral.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

 

Tillträde: Snarast.

Anställningsform: Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning.

Anställningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Välkommen med din ansökan!

 

Vid eventuella frågor kontakta:
Jonas Sand, leg sjukgymnast
Tfn 0728-537506

Agneta Hamilton, verksamhetschef
Tfn 0707-980302

Maila din ansökan till:
jonas.sand@ptj.se