Vill du jobba hos oss?

 

REHAB KUSTEN SÖKER FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST

Rehab Kusten är en privat mottagning inom Vårdval Rehab i VGR. Verksamheten bedrivs tillsammans med Vårdcentralen Kusten i Ytterby.

Vi söker både en tillsvidareanställning och ett föräldravikariat.

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser. Merparten av de som söker vård hos oss har besvär från rörelseapparaten. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen där vi har såväl behandlingsrum samt bra utrustad träningssal. Hembesök kan förekomma, vilket gör körkort till en fördel.

Vi bedriver flertalet gruppverksamheter och har ett nära teamarbete med flera andra professioner på Vårdcentralen Kusten.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga samt förmåga till att arbeta med ett stort patientflöde . Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast inom öppenvård och som är trygg i din yrkesroll. 

Vi arbetar i nybyggda lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt. Mottagningen är belägen med 1-2 minuters gångväg från Ytterby station/busshållsplats. Tåg från/till Göteborg tar c:a 17 minuter. 

Anställningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Jonas Sand 0728-537506 eller verksamhetschef Agneta Hamilton 0707-980302.

Välkommen med din ansökan omgående eller senast 190915 till Rehab Kusten,  Stationsgatan 9B, 442 50 Ytterby. 

Går även bra att maila in ansökan till jonas.sand@ptj.se